Sposób przygotowania

Fasolke zalewamy woda i moczymy cala noc.Nastepnie rano wylewamy wode pluczemy groch,zalewamy siwza i gotujemy groch z pokrojona w kostka kielbasa i przyprawami.Na osobnej patelni podgrzewamy oliwe dodajemy boczek i cebule pokrojone wszystko w koske i podsmazamy.Jak sie zrumieni cebulka dodajemy to do fasolki i wszysko gotujemy...Na koniec dodajemy przecier pomidorowy.:) Gotowe:)

(Ja nie daje zasmażki z mąki na smalcu) ale mozna dodać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Psycholcia

    ;) pycha polecam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !