Sposób przygotowania

Filety rybne osuszyć, posypać solą i pieprzem, usmażyć na rozgrzanym oleju. W miseczce połączyć śmietanę z rozgniecionym czosnkiem, koperkiem (może być świeży)i musztardą. Usmażoną rybę przełożyć do naczynia żaroodpornego, wszystko zalać sosem i posypać utartym żółtym serem. Zapiekać w nagrzanym piekarniku ok 15 min.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    może być smaczne, nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna rybka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smakowita
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smakowita rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !