Sposób przygotowania

Rozgrzewamy piekarnik, gdzieś tak do 210.
Pieczarki obieramy, nóżki odcinamy tak, żeby z kapelusików powstały nam jak najgłębsze miseczki. Nóżki siekamy w drobną kosteczkę.
2 jajka roztrzepujemy razem, mieszamy z posiekanymi nóżkami grzybów. Być może będzie ich za dużo – nie musimy wszystkich wrzucać.
Sól, pieprz.
Na blasze rozkładamy papier do pieczenia, na nim układamy pieczarkowe miseczki. Łyżką wlewamy jajka do kapelusików. Kładziemy na nich po kawałku fety, i ozdabiamy 2 paseczkami salami.
Do piekarnika na jakieś 10 min, aż jajka się zetną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    ładnie podane.
  • 1
    original
    Opublikowano

    mico

    gusiu - no, jakoś tak wyszło :P
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa nazwa i przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    wyglada fantastycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pomyslowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze nie robiłam
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !