Sposób przygotowania

1. Filety , paprykę, cebulę, pieczarki pokroić w kostkę, następnie nadziewać na przemian na wykałaczki.

2. Jajka rozkłucić , dodać połowe torebki przyprawy do szaszłyków, lekko potrzepać szaszłyki wegetą, obtoczyć je w jajku i w bułce tartej i smarzyć powoli na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    znakomite
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Ślicznie wyglądają i na pewno smakują.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajne :)
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    wyglądają bardzo apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    piękne i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    na pewno byly pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    to też jakiś sposób:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetny sposób , jak nie ma warunków na grila

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !