Sposób przygotowania

Mięso opłukać, osuszyć, lekko rozbić, oprószyć solą i pieprzem, odstawić na kwadrans do lodówki. Zieleninę opłukać i posiekać. Czosnek obrać, zmiażdżyć. Masło rozetrzeć z ziołami i parmezanem. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Masło rozsmarować cienką warstwą na plastrach mięsa oprócz brzegów. Mięso zrolować, spiąć wykałaczką. Roladki moczyć w roztrzepanym jajku, obtaczać w bułce i smażyć na złoty kolor. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pyszne te roladki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kiziolek201

    Super roladki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !