Sposób przygotowania

Karkówkę pokroić w plastry ok 1cm. Rozbić lekko tłuczkiem i obficie natrzeć musztardą z niewielką ilością ketchupu. Wstawić do lodówki na noc. Następnego dnia smażyć na dużym ogniu. Podawać najlepiej z pikantnym sosem na bazie również musztardy rosyjskiej. Przepis polecam dla osób, które nie mają czasu czekać aż mięsko się upiecze:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznosc
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    extra ta karkówka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł. lubię ostre mięsa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !