Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

zupa grzybowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dowolne mięso
30 dag
grzyby suszone
1-2 garście
sól i pieprz
śmietana do zabielenia
natka pietruszki
ziemniaki
2-3

Przepis i sposób przygotowania na: zupa grzybowa

Grzyby namoczyć w wodzie na co najmniej 2 godziny. Mięso zalać wodą i gotować ok. 20 minut. Następnie dodać włoszczyznę i gotować do miękkości. Na końcu doprawić zupkę do smaku oraz zabielić śmietaną. Już na talerzach posypać natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 24.08.2010 14:56
moja również
aginaa 24.08.2010 11:47
moja ulubiona:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak