Sposób przygotowania

Zsiadłe mleko lub kefir zmiksować ze śmietaną i sokiem pomidorowym. Doprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać ponownie. Przed podaniem schłodzić w lodówce i posypać posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    za chłodny dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    o jej super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    dobry na upał
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    lubię chłodniki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !