Sposób przygotowania

Marchewke myjemy,obieramy i kroimy na cienkie skośne plastry.Zeberka pluczemy i kroimy na małe porcje po czym posypujemy przyprawa i odstawiamy na chwilke.Obsmazamy na patelni na oleju z kazdej strony i podlewamy szklanka gorącej wody.Wsypujemy pokrojona marchew i dusimy pod przykryciem.Od czasu do czasu mieszajac i uzupelniajac wyparowany sosik.Gdy mięso zmięknie dodajemy śmietane i posiekany koperek.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    po prostu uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Obiadek aż ślinka leci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !