Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w kosteczkę i dusimy na małym ogniu, aż płyn odparuje. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. Filety rozbijamy i solimy i pieprzymy do smaku. Nakładamy na nie starty ser i pieczarki, następnie składamy je na pół. Kotlety zanurzamy w jajku roztrzepanym z solą i pieprzem, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo ciekawy przepis! muszę go wypróbować!
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    o to jest to co lubię!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Pyszności
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !