Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo.Po ugotowaniu jajka obieramy z łupinek przekrawamy na polówki ,wyciągamy żółtka do miseczki a połówki odkładamy na talerz.Pieczarki opłukane obrane z skorki kroimy w drobną kostkę -smażymy na tłuszczu na rumiano.Żółtka rozdrabniamy widelcem dodajemy sól,pieprz, maggi,łyżkę majonezu usmażone pieczarki z tłuszczem ,mieszamy na jednolitą masę.Masą wypełniamy polówki białek jajek.Podajemy z majonezem

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Lubię faszerowane jajka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Arlanna

    Bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !