Sposób przygotowania

Tosty należy zrumienić, na patelni zrumienić także szynkę. Tosty posmarować masłem. W garnku zagotować wodę z octem, zmniejszyć płomień tak, żeby nie wrzała, ostrożnie wlewać na nią wbite do szklanki jajka. Ugotowane jajka wyjmować ostrożnie łyżką cedzakową. Na tostach układać szynkę, jajka, polać je majonezem, udekorować pomidorem i oprószyć solą oraz pieprzem.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Przyznam,że nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne grzanki
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczne śniadanko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !