Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Półsurówka jarzynowa

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

włoszczyzna
1 pęczek
jabłka
2 szt
ogórki kwaszone
2 szt.
ziemniaki
2 szt
cebulka młoda
1 pęczek
pietruszka zielona
1 łyżka
majonez
1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Półsurówka jarzynowa

Włoszczyznę należy ugotować tak jak wywar na zupę, następnie pokroić ją razem z ogórkami i jabłkami w drobna kostkę. Drobniutko posiekać cebulkę i pietruszkę, wszystko wymieszać, na końcu dodając majonez.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak