Sposób przygotowania

Mięsko kroimy na plastry i delikatnie rozbijamy, pieczraki podsmażamy na maśle do odparowania wody, cebulke podsmażamy na rumiano. Do garnka wkładamy mięso, pietruszkę, marchewką, selera, pieczarki, bulion. Gotujemy aż mięso będzie miękkie. Wyjmujemy marchewkę, kroimy w kostkę i ponownie wkładamy ją do sosu. Mąkę rozrabiamy w małej ilości wody i zaprawiamy sos, dodjamey śmietanę, sól, pieprz. Na koniec posypujemy koperkiem.Sos świetnie smakuje z podsmażonymi kopytkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata16

    pycha:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !