Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Złoty kurczak pod sałatą

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piersi z kurczaka
3
puszka kukurydzy
1
puszka ciemnej fasoli
1
cebula
1
pomidor
1
ogórek
1
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
GŁOWKI SALATY
1/4
łyżki majonezu
3-4
ryż
1 torebka

Przepis i sposób przygotowania na: Złoty kurczak pod sałatą

Ryż gorujemy na sypko w osolonej wodzie.
Kurczaka kroimy w małe kawałeczki, doprawiamy
solą, pieprzem i obiema Vegetami. Smażymy
na złoto. Wszystkie warzywa kroimy w kosteczkę.
Fasolę i kukurydzę osączamy z wody. Wszystkie
składniki przekładamy na miskę. Dodajemy
ryż, mięso i majnez. Wszystko dokładnie mieszamy.
Ewentualnie doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 04.11.2010 17:35
takie danie, to super sprawa.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak