Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek posiekać. Mięso wyrobić z jajkami, mąką, cebulą, czosnkiem, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Z masy formować podłużne krokiety. Nadziewać na patyki do szaszłyków. Ułożyć na rozgrzanym grillu, grillować 7 min z każdej strony. Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    super sprawa:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Amira

    ciekawie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !