Sposób przygotowania

Chrzan zetrzeć na tarce, sparzyć gorącą wodą, poczekac aż wystygnie dodać sól, cukier ocet smietanę. Wymieszać i można podawać

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    w sam raz do kielbaski białej :D
  • 10
    original
    Opublikowano

    plocia

    do czego go polecasz?
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    do kiełbasy, do grilla, do kotletów a nawet do kanapeczek :P
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Przydatny przepis!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do kanapeczki na jajeczko super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    do kanapek pycha
  • -1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    do kanapek pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !