Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pikantne buleczki

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto drożdżowe: . .
drożdże . .
mąka . .
woda . .
sos pomidorowy . .
żółty ser . .
parówki 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: pikantne buleczki

Z ciasta formujemy try rowne czesci i kazda rozwałkowujemy na prostokąt i smarujemy sosem,ja użyłam sosu chili Kielecki,ukladamy cieniutkie plasterki parowek,lub innej wedlinki i rownomiernie posypujemy serem.Zwijamy jak roladę.Kroimy na grube plastry.Posrodku kazdego robimy podluzne wglębienie nozem.Pieczemy na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 24.09.2011 12:08
mniam
Goya 24.09.2011 12:08
mniam
Goya 24.09.2011 12:08
mniam
agata1722
agata1722 19.07.2011 20:02
to jest lepszy sposób wykorzystania składników niż pizza domowej roboty- znakomite
Beata73 29.08.2010 16:28
świetne!
cichor 25.08.2010 08:55
pyszotka
Margo1 17.08.2010 09:00
Wyglądają jak naleśniczki
Agnieszka_B 15.08.2010 21:16
Pychota:)
mehia 15.08.2010 14:57
ekstra :)
anja3107 13.08.2010 18:06
pychota
Gosia40 13.08.2010 08:34
Ciekawy przepis... Wypróbuję przy najbliższej okazji
Kate131 12.08.2010 08:17
super
iwa643 09.08.2010 07:54
juz pisałam na FB super i zrobie takie na bank

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak