Sposób przygotowania

Mielone mięso wymieszać z bułką namoczoną w mleku, pokruszonym serem feta. Podać przyprawę do mięsa mielonego, pieprz i sól do smaku. Z mięsa uformować gruby rulon, przełożyć na posmarowaną tłuszczem blachę. Piec ok 40 min. w piekarniku nagrzanym do 200 stopni. Pieczeń podawać z dodatkami, np. warzywami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być wyśmienita :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !