Sposób przygotowania

Pół cebuli bardzo drobno pokroić. Z mąki, jajka, sera twarogowego, posiekanej cebulki szybko zagnieść ciasto. Rozwałkować na grubość 1 cm. Kroić kwadraty. Gotować na wrzącej, osolonej wodzie, ok 3-4 minuty od momentu wypłynięcia na powierzchnię. Drugą połowę cebuli zrumienić na maśle. Ugotowane pierożki okrasić masłem z cebulą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    plocia

    leniwe jadłam zawsze z samym tłuszczem ale te muszą też być apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    za leniwe mogłabyś mnie pokroić;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pychota,bardzo lubie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    smaczne pierogi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne leniwe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !