Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę. Na patelni rozpuścić masło, wrzucić cebulę. Smażyć na niezbyt dużym ogniu aby się zeszkliła, ale nie zrumieniła zbytnio. Wbić jajka, oprószyć całość solą i pieprzem. Smażyć mieszając aż do uzyskania ulubionej konsystencji. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    mój maz taka lubi :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Też robię taką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Prostota jest najlepsza
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    u nas też wszyscy taką lubią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !