Sposób przygotowania

Karkówkę rozbić trochę młotkiem.. tak by powstały prostokąty,
Przygotować nadzienie. Cebulę przysmażyć na odrobinie tluszczu razem z pieczarkami i papryką, dodać do sera, dodać jajko i przyprawy, wymieszać.. Nadziać plastry karkówki i spiąć wykałaczkami.
Posypać przyprawą do mięs i odstawić na ok 1 godzinę.
Smażyć na wolnym ogniu z każdej strony obracając .. Podać z pomidorem , cebulką i sosem greckim Tzatziki.

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    z dodatkiem sera jeszcze nie robiłam do wypróbowania
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    zapomniałam dopisać białego, bo z żółtym robię
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Piękne i apetyczne! POEZJA!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wygłada i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !