Sposób przygotowania

Boczek zemleć w maszynce. Czosnek rozgnieść, dodać do mielonego mięsa i boczku, przyprawić solą, pieprzem i cukrem, dolać wodę. Bardzo dokładnie wymieszać. Masą napełniać słoiczki do 3/4 wysokości, zakręcić nakrętki, włożyć do garnka z zimną wodą. Gotować powoli przez min. 3 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    Pamietam to z dzieciństwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Fajny przepis. Pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super! Juz dawno takich pyszności nie jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przypomina mi ten przepis moją babcie-dla mnie super
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    przepis godny wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetna i apetyczna wędlinka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna kiełbaska.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra,zabieram przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !