Sposób przygotowania

Mięso rozbić na płat. Na mięso wyłożyć pokrojony boczek i posyp czosnkiem W środek nałóż masło. Posmaruj musztardą i posyp solą do smaku. Mięso zwiń w roladę, posyp pieprzem. Do naczynia żaroodpornego wlej olej, na nim połóż roladę i piecz do miękkości.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawa roladka
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawa roladka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !