Sposób przygotowania

Sznycle lekko rozbijamy. Solimy, pieprzymy i
obsypujemy przyprawą z obu stron. Smażymy
na złoto z obu stron. Pod koniec na wierzch
każdego sznycla układamy pół plastra sera.
Przykrywamy patelnie przykrywką i smażymy
około 2 min. aż ser się rozpuści. Gotowe
kładziemy na połówki bułek i ozdabiamy
kroplą ketchupu.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakołyk
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre jedzenie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misia2

    pysznaa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    jak ja je uwielbiammm;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !