Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać i pokroić w plastry. Na patyczki do szaszłyków nabijamy na przemian ziemniak,cebulę,boczek. Gotowe szaszłyki posypujemy przyprawa do grilla,zawijamy w folie aluminiowa i pieczemy na grillu 30 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis godny wypróbowania
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    zapowiada się niezła uczta szaszłykowa;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super smak!!!!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !