Sposób przygotowania

Mięso opłukać, włożyć do garnka, zalać wodą, osolić. Po 60 min. dodać włoszczyznę (bez pora), całą cebulę w łupinie. Gotować razem ok. 30 min. Gotowy rosół przecedzić przez sitko, przyprawić maggi, solą, pieprzem i zielona natką. Podawać z makaronem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam rosolek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja też lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    i ja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !