Sposób przygotowania

Bułki smarujemy masełkiem i musztardą. Mięsko delikatnie podgrzewamy na ogniu, wykładamy na posmarowaną bułkę i na górę kładziemy plaster żółtego sera. Opiekamy w piekarniku przez ok.20 min. w temp. ok. 150 stopni. Po wyciągnięciu z pieca, na stopiony ser kładziemy plastry pomidora i ogórka, polewamy sosem czosnkowym lub keczupem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    fajne hamburgery i o wiele zdrowsze niz takie kupne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Zgadza się:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Przyznam się - mam słabość do tego typu posiłków ;p
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Szczerze mówiąc ja też, ale staram się ograniczać swój apetyt na takie przekąski.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    ale takie domowe są najlepsze
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    Czasami lubię taki zjeść :) ja jednak wszystko wtedy robię od podstaw - nawet mięso :) Pysznie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !