Sposób przygotowania

Mięso mielone przełożyć do miski i wymieszać z jajkami, posiekaną drobniutko cebulą, solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać tłuszcz, kotlety obtaczać w bułce tartej i smażyć je z obu stron na złoto. W garnku zagotować wodę, gdy zacznie wrzeć dodać do niej musztardę, zagęścić zawiesiną mąki pszennej i wody, do sosu włożyć kotlety i gotować je kilka minut. Sos doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    super kotleciki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    śliczny i smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    kotlet jak marzenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    takie kotlety mogę jeść kilami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    apetyczny sosik
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    zrobię na obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię takie kotlety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !