Sposób przygotowania

Ziemniaki wyszoruj ugotuj w osolonej wodzie.Ostudź obierz ze skórki.Przetrzyj przez praskę Dodaj masło i połowę śmietany, wymieszaj.Przypraw solą i pieprzem.Naczynie żeroodporne posmaruj masłem wyłóż masę ziemniaczaną.Polej resztą śmietany i posyp startymi serami.Piecz przez 10 min w temp 180 ztopni.Przed podaniem posyp natką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie zapiekanki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Pyszniutka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Bardzo dobra.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !