Sposób przygotowania

Parówki obrać z osłonek. Jajo roztrzepać. Tartę bułkę wymieszać z przyprawą do gyrosa (ilosc wg. upodobań). Parówki panierować w jajku i bułce i smażyć na złoto ze wszystkich stron na oleju. Podawać z dowolną surówka i/lub frytkami, najlepiej polane ketchupem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    hmmm muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    pycha!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    tego jeszcze nie próbowałam
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    świetne! jeszcze takich nie widziałam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    fajny pomysł
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    pysznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciekawy pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    nigdy nie panierowalam, a pzreciez to proste...zrobie tak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !