Sposób przygotowania

Kapuste oczyścic, poszatkować, pieczarki oczyścic i pokroić w plasterki. Wszystko razem zalać niezbyt duza iloscia wody i ugotować. Dodać pokrojone w plasterki parówki, kostkę rosołową, posiekany koperek, wymieszać. Z mąki i odrobiny oleju zrobić zasmażkę, dodac ja do kapusty i wszystko bardzo szybko wymieszać, przyprawic do smaku sola i pieprzem, zagotować.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    W takiej wersji kapusty jeszcze nie jadłam!
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    jest smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    uwielbiam taka kapustę:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Muszę wypróbowac z pieczarkami.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    takiej jeszcze nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z pieczaekami musi być smaczna.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !