Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Krok 1

Kaczkę dokładnie umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem. Przyprawy (papryka, sól, czosnek, pieprz, majeranek) wymieszać z oliwą i przygotowaną masą dokładnie natrzeć kaczkę. Odstawic do lodówki na minimum godzinę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra/Olcia

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszne kaczka!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krakowianka

    jeszcze nigdy nie piekłam kaczki - jakoś się obawiam ze wyjdzie mi twarda ;) musze twoj przepis wypróbowac !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    taka rumiana,że aż palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !