Sposób przygotowania

Podwójną pierś z kurczaka umyć oczyścić z błon. Mięso lekko rozbić, posypać Kucharkiem i czosnkiem następnie oprószyć mąka, zamoczyć w jajku i obtaczać w bułce tartej. Piec na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Moj ulubiony :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo lubię! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    często gości na naszym stole
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny kotlecik :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam, mniam...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    miałam dzisiaj na obiad, pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    jola1508

    smaczne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    jola1508

    smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczne lubimy takie kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    uwielbiam ich smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !