Sposób przygotowania

Żółtka, jogurt mąkę i sól wyrobić najlepiej mikserem na jednolitą masę. Białka ubić na sztywną pianę i dodać do ciasta, delikatnie wymieszać. Smażyć na złoty kolor. Podawać posypane cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Dziś gorąco, więc takie racuszki w sam raz na lekki obiad.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Dobrze mieć takie usmażone do przekąski.
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię racuchy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ANITA15

    Fajna przekąska
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    fajnie ale dodać jabłka też by nie zaszkodziło
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe,wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !