Sposób przygotowania

Rybę usmażyć w cieście naleśnikowym i pozostawić do wystygnięcia. Zalewę zagotować i potem ostudzić. Korniszony pokroić w paseczki lub jak są małe to w plasterki, paprykę pokroić w paski, cebulę w kostkę i usmażyć ale tak by nie zbrązowiała. Ilość ryby oraz warzyw zależy od tego ile chcemy zrobić tej przystawki. Gdy wszystko juz ostygnie i mamy juz wszystko pokrojone w salaterce układamy warstwami najpierw warzywa potem ryba i następnie warzywa. Zalać to wszystko zalewą i odstawić na 24 h do lodówki. Dobre na imprezę szybko znika ze stołu i jest sycące:):) Polecam:) Foto jest pokazane bez zalewy bo zapomnialam zrobić z ... hehe

Komentarze

  • 10
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !