Sposób przygotowania

Włoszczyzną pokroić w kostkę i ugotować dodać kostkę rosołową i szklankę mleka. Dodać posiekany koperek. Doprawić solą i podgrzać ale nie gotować-ważne. Dodać łyżkę masła i rozpuścić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Świetna zupa i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    musze sprobowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    fajnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię zupę koperkową
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię zupę koperkową
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !