Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

- wątrobę dobrze oczyścić z żył i umyć,osuszyć
- płat wątroby pokroić na mniejsze porcje i obtoczyć je w mące
- na gorącym smalcu smażyć na rumiano i przełożyć na talerz
- na tym tłuszczu usmażyć cebulę z solą i pieprzem
- dodać wątrobę i majeranek do cebuli
- podlać wodą i pod przykryciem dusić ze 20 minut
- podać z ziemniakami i surówkami
- na talerzu posolić wątrobę
- SMACZNEGO

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Fajna wątróbka :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetnie zrobiona:) Pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    wątróbkę mogę jeść codziennie,super podana
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam taką wątróbkę :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię taką wątróbkę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    norweska20

    muszę wreszcie zrobić na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !