Sposób przygotowania

Mięsa włożyć do garnka.Wlać 0k. 2,5l wody. Zagotować i dokładnie odszumować. Włożyć warzywa.Posolić, włożyć przyprawy. Gotować na wolnym ogniu do miękkości mięs. Mięso wyjąć.Rosół przecedzić. Podawać z zieloną pietruszką i drobnym (najlepiej domowym) makaronem.

Komentarze

  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    super rosołek
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Uwielbiam rosół!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    niema jak rosół z kury, nieba w gębie
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    porządny rosołek, taki lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    nie ma to jak dobry rosół
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    jak zawsze dobry na wszystko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dominika30

    kocham rosół , a ten napewno b. smaczny!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    moje ulubione danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !