Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso oczyszczamy, porcjujemy, posypujemy obficie przyprawą gyros i odstawiamy na około 1 godzinę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ola1984

    Lubię takie mięsko, podobnie przygotowuję filety rybne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Poison1988

    Wygląda pysznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Danost

    lubię to
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra/Olcia

    uwielbiam tak przygotowane mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pomysłowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    babajaga1969

    pyszne, też tak czasem robię - smaczne danie ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !