Sposób przygotowania

Wszystkie składniki ciasta (mąki na razie połowę!) włożyłam do pojemnika blendera i zmiksowałam na gładką masę. Powinna być bardzo gęsta, ale jednak nieco płynna. Na patelni rozpuściłam masło, dodałam olej i wykładałam porcje ciasta wielkości 1,5 łyżki - powinny się lekko rozpływać tak jak bliny. Smażyłam aż się zrumieniły z obu stron. Po usmażeniu osączyłam z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Na talerzach posypałam cukrem z cynamonem, podałam z sosem z owoców jagodowych i morelami.

Komentarze

  • 12
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wyglądają bardzo smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    i to bardzo!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    ślicznie podane , na pewno smaczne:)
  • 3
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Fajnie to wykombinowałaś!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    cudownie się prezentują
  • 0
    original
    Opublikowano

    aeksandra

    super wygląda i zapewne dobrze smakuje
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pięknie podane!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    piękne i pewnie pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    ślicznie wyglądają i zapewne są pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Bardzo kusząco zerkają z tego zdjecia
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    aż ślinka leci:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    ŚWIETNE PLACUSZKI
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    rewelacyjne i pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    fajny przepisik
  • 0
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !