Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek posiekać, wymieszać z mielonym mięsem. Doprawić solą pieprzem i papryką. Smażyć na oleju. Odciąć wierzchy pomidorów, wydrążyć środki. Środki zalać 1/2 l wody, dodać kostkę rosołową i koncentrat pomidorowy. Gotować 2 min. Sos doprawić. Pomidory napełnić mięsem , ustawić w formie, posypać startym serem. Podlać sosem. Przykryć wierzchami . Piec ok. 20 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super przekąska
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    to może być dobre!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    szałowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !