Sposób przygotowania

Mięso ugotować w jarzynach. Jarzyny zostawić. Kaszę ugotować na sypko. Mięso, kaszę i jarzyny zemleć. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na złoto.Wszystko połączyć, dodać jajka, natkę, sól i pieprz. Wyrobić, formować kotleciki, panierować w bułce i usmażyć.
SMACZNEGO!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    myślę, że by mi smakowały - takie danie 2 w 1
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Bardzo mi się podoba pomysł, takie kotleciki muszą być pyszne!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ciekawy przespis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zbigniew1975

    ciekawy pomysł,warto spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Na pewno dobre.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !