Sposób przygotowania

Kotlety przykryć folią rozbić tłuczkiem dość cienko (folia zapobiegnie rozerwaniu się mięsa), przyprawić solą, pieprzem, sosem sojowym i czosnkiem.

Ser zetrzeć na grubych oczkach, szynkę w małą kosteczkę, wymieszać razem, podzielić na 4 części, ułożyć na plastrach mięsa, zawinąć, boki rozbić tłuczkiem.
.
tak przygotowanie mięso panierujemy w mące, jajku i wymieszanej z sezamem bułce tartej, smażymy na oleju i gotowe!!!

Smacznego!!!!

Komentarze

  • 2
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    smaczne kotleciki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda wspaniale.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    robi wrażenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcela

    mmmm pyszotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !