Sposób przygotowania

Filet z kurczaka delikatnie rozbijamy.
W miseczce mieszamy mleko z musztardą ,curry i pieprzem.
Wkładamy mięso i odstawiamy na 30 minut do lodówki.

Następnie obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.

Na blaszke wykładamy folię skropioną olejem. Kładziemy filety.
Na nie kładziemy po plastrez sera np gouda i plaster pomidora.
Posypujemy posiekanym koperkiem.

Zapiekamy 5 minut w temp 175 stopni C.
Podajemy do młodych ziemniaczków.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zrobię sobie na obiadek.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pycha
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    dla mnie najsmaczniejsze z mięsek
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajny !
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    spróbuję na pewno!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    smakowity obiad
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    tez takie robię i bardzo smaczne ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z pomidorem nie robiła,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    prosto i pysznie;) To lubię!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Oj, to by mi smakowało :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    przepyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !