Sposób przygotowania

Kapustę drobno szatkuję zalewam wrzatkiem odcedzam wyciskam i przekładam do wiekszej miski dodaję mięso mielone, podsmażoną wcześniej cebulę, jajka, kaszę manne, sól, pieprz i Kucharka, wszystko dobrze mieszam, formuję kotlety i obsmażam na oleju z obu stron, układam w rondlu, następnie robię sos z litra wody,2 rosołków, przecieru pomidorowego, pieprzu i zalewam gołabki, duszę wszystko pod przykryciem 1/2 godziny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    ja dodaje ryż, ale te moga byc nawet smaczniejsze.
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    też czasem robię -są pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    apetycznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    bez zawijania nie robiłam jeszcze
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    gołąbki w takim wydaniu też bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Bardzo mi smakuja i czesto je robie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    Tez takie robię,szybko się robi i są smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    szybkie i smaczne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię takie ale bardziej wolę robić raczej zawijane
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    też takie robię są bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają apetycznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !