Sposób przygotowania

Mięso myjemy, osuszamy, kroimy w kostkę, posypujemy Kucharkiem, oprószamy mąką i obsmażamy na rozgrzanej oliwie (jeśli mamy małą patelnię to smażymy partiami). Cebulę kroimy w kostkę i smażymy na rozgrzanej oliwie. Cukinię obieramy i kroimy w kostkę. Do garnka wrzucamy cebulę, mięso, cukinię, bób, przyprawiamy i zalewamy gorącą wodą. Całość dusimy pod przykryciem (od czasu do czasu mieszając) około 30 minut. Pod koniec duszenia dodajemy natkę pietruszki i koperek, mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    apetycznie wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Hm nigdy nie próbowałam takiego zestawienia.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Prezentacja na ocenę celującą-aż chce się spróbować tej potrawy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !