Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Bagietkę przekrawamy wzdłuż by powstała kieszonka (jeżeli wykorzystujemy bagietkę upieczoną nie musimy jej podgrzewać, natomiast jeżeli zakupimy bagietkę do pieczenia to pieczemy wg sposobu na opakowaniu odejmując około 2 minuty), parówki gotujemy.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    ciekawy przepis
  • 0
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    musi być smaczne:)
  • 6
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    biedak chodził głodny, ale Tobie pewnie smakowały :)
  • 1
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    oj bardzo ;) a mąż nie da sobie głodu uczynić :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !