Sposób przygotowania

Sprawioną kurę i pokrojoną włoszczyznę zalać wodą z dodatkiem soli i ugotować na słabym ogniu (ziele, liść laurowy, włożyć w połowie gotowania), Po ugotowaniu pozostawić do przestygnięcia. Gdy przestygnie oddzielić mięso od kości pokroić na duże kawałki. Włożyć o salaterki zalać majonezem udekorować pietruszką....

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    FAjne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    musze sprobowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uuu ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    basia70

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !