Sposób przygotowania

Z mąki,jajka,proszku do pieczenia i mleka robimy ciasto (konsystencja gęstej śmietany). Dodajemy cukier i sól oraz garść jagód.
Dzielimy jagody na dwie części.
Jedną miksujemy z ekstraktem i cukrem,drugą z cukrem i twarogiem.


Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    cudowne !!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    cudownie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    aaale ja lubię takie placuszki, aż ślinka cieknie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    aspire5742

    mam ochotę : )
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    Zaczął się sezon na jagody,więc warto próbować,lepszego momentu nie będzie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !